logo


croust

Croust'wich , een vers belegd broodje in een handomdraai!

Het concept Croust'wich werd 3 jaar gelden geïntroduceerd op de Franse markt en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt met als resultaat dat meer dan 250 locaties wereldwijd zijn ingericht en met succes functioneren.
Cras porta porta turpis

Broodjes snijden? Zuinig en snel met BINI!

Een nieuw product waarbij het snijden van een broodje niet enkel vlot verloopt, maar waarbij U ook een perfect gesneden broodje als resultaat krijgt. U zal veel tijd besparen! Ook de productiviteit van uw zaak verhoogd. De ideale oplossing dus!

logo

MF Concepts is de exclusieve importeur voor Nederland van de unieke broodjes concept Croust'wich © en de gepatenteerde (stok) broodjes snijder Bini.

Samen met diverse ervaren en enthousiaste medewerkers worden het Croust'wich concept en de Bini op de markt geïntroduceerd.

MF Concepts beschikt over een demonstratie centrum in Berkel en Rodenrijs waar periodiek demonstraties gegeven worden of eventueel op afspraak.

Een andere activiteit binnen de onderneming, is het exclusieve agentschap voor diverse Noord Europese landen en de Amerikaanse landen van diverse hoogwaardige fabrikanten uit Italië - Moduline, Lainox en Firex - en Frankrijk - Capic -.
Voor een specifieke landen verantwoordelijkheid, verwijzen wij u naar de diverse webpagina's van de genoemde fabrikanten.

Over MF Concepts:
MF Concepts is een prive ondermening opgericht in 2008 en heeft als activiteiten het importeren van exclusieve concepten en steunen en opzetten van een nationaal – en internationaal dealer netwerk als exclusief agent.

Agentschap voor:

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan.


Moduline

- Agentschap voor Moduline in Noord-Europa en Verenigde Staten.

Lainox

-Agentschap voor Lainox in de Benelux.


Firex

-Agentschap voor Firex in de USA.