logo


Mauris quis eros arcu

easyhands

De Easy Hands handschoenen zijn gemaakt met een magnetische strip aan de onderkant waardoor U handig en snel uw handschoenen aan en uit kunt doen.
Cras porta porta turpis

Broodjes snijden? Zuinig en snel met BINI!

Een nieuw product waarbij het snijden van een broodje niet enkel vlot verloopt, maar waarbij U ook een perfect gesneden broodje als resultaat krijgt. U zal veel tijd besparen! Ook de productiviteit van uw zaak verhoogd. De ideale oplossing dus!

easyhands

Easy Hands! De manier om uw klant snel en hygiënisch te bedienen.

 

 

seq

Dankzij de magnetische strip in de handschoen word het dragen en het verwijderen van de handschoen heel eenvoudig. Het helpt u het aanraken van de voedingsmiddelen te vermijden met de blote handen.

De handschoen wordt gebruikt met het 'Easy Hands' apparaat, in tegenstelling tot gewone handschoenen (van vinyl, latex of een andere kunststof):


- Het is een snelle manier om uw handschoen aan te doen en de klant te dienen en kan snel verwijderd worden om geld af te rekenen.
- Er worden geen stoffen vrijgeven op de levensmiddelen.
- Vermijdt het gebruik van veel handschoenen per dag om kosten te besparen.
- Het is milieuvriendelijk.
- De handschoen is symmetrische.

uitleg

PRAKTISCH

Met 'Easy Hands', gaat het omgaan met eten sneller en praktischer. Via het gebruik van een magneet, wordt de tijd die nodig is om de handschoen aan te trekken effectief geëlimineerd.