logo


slider

Croust'wich , een vers belegd broodje in een handomdraai!

Het concept Croust'wich werd 3 jaar gelden geintroduceerd op de Franse markt en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt met als resultaat dat meer dan 250 locaties wereldwijd zijn ingericht en met succes functioneren.
Cras porta porta turpis

Broodjes snijden? Zuinig en snel met BINI!

Een nieuw product waarbij het snijden van een broodje niet enkel vlot verloopt, maar waarbij U ook een perfect gesneden broodje als resultaat krijgt. U zal veel tijd besparen! Ook de productiviteit van uw zaak verhoogd. De ideale oplossing dus!
Nullam ac mi id massa consectetur

Facts

- 79% van de klanten vinden de Presentatie van het gerecht of product een belangrijke factor bij hun aankoop beslissing!
- De sandwich markt groeit met meer dan 20% per jaar in Europa.
- De marktleiders en snel groeiende concepten ontwikkelen menu's die gebaseerd zijn op: Gezondheid, Hogere kwaliteit en Vers.

logocroust3

 

Waarom kiest U voor dit concept?

Vrijheid

Reason1

Croust'wich is geen franchise organisatie, maar een onafhankelijk Frans concept. Elke ondernemer is vrij zijn/haar zaak op zijn/haar eigen manier in te vullen. Voor het razendsnel vers beleggen van broodjes.

 

Snelheid

Reason2

Uw productiviteit gaat met tot wel 20% omhoog door het gebruik van het door professionals ontworpen speciale op elkaar afgestemde toebehoren. Hierdoor worden verkoopstijgingen gerealiseerd van het aantal broodjes tot wel 100%!

Winstgevendheid

Reason3Besparingen op de voorbereidingstijd. De luxe uitstraling, presentatie, versheid van het beleg en de broodjes zorgen voor een hogere waarde, er kan dus een hogere verkoopwaarde worden gerekend.

 

 

Croust'wich is geen franchise organisatie, maar een onafhankelijk Frans concept. Elke ondernemer is vrij zijn/haar zaak op zijn/haar eigen manier in te vullen.

TemplatemoImage04

Snelheid in bereiding:
Uw productiviteit gaat met wel 20% omhoog door het gebruik van het door professionals ontworpen speciale op elkaar afgestemde toebehoren.

Het serveren van het broodje:
Slechts 3 seconden is er nodig om een vers belegd broodje te bereiden en in maximaal 45 seconden bedient U de klant inclusief drank en wisselgeld! Door deze hoge efficientie kunnen er meer klanten bediend worden.

Winstgevendheid:
Besparingen op de voorbereidingstijd (minder bereidingsuren en minder afval). De luxe uitstraling, presentatie en versheid van het beleg en de broodjes zorgen voor een hogere waarde en er kan dus een hogere verkoopwaarde berekend worden. De klanten zullen terug keren om de uitstekende kwaliteit van het belegde broodje en de frisse uitstraling van het concept. Als resultaat zal de verkoop stijgen!

 

eten

Voor de klant:

Kwaliteit:
Het voornaamste doel van Croust'wich is de kwaliteit van het broodje te bewaren, want de smaak beleving van een belegd broodj wordt voor 70% bepaald door het brood. Croust'wich garandeert een constante hoge kwaliteit van het broodje en beleg.

 

Vrijheid:
We eten altijd eerst met onze ogen! Het oog van de klant zal aangetrokken worden door het heerlijk en mooi gepresenteerde beleg. De klant kiest vervolgens het beleg en broodje naar zijn/haar keuze. (Wij adviseren 3 soorten broodjes en tot 9 soorten beleg als keuze te presenteren.)

Snelheid:
Dat klanten niet te lang willen wachten is een bekend feit. Croust'wich biedt de oplossing voor een razend snelle service, door bijvoorbeeld selfservice oplossingen te integreeren voor dranken, etc.


Film over Croust'wich

Bekijk hiernaast een filmpje over het concept Croust'wich.

Pakket samenstellingen van de concepten

Elk concepts wordt op maat aangeboden afhankelijk van de situatie en is gebaseerd op een 4 tal standaard pakketten.

package1
    package2
    package3
    norway